Magunkról

Alapjaink

 

A KONSTRUKTÍV Kft. 1989. óta működik, 100%-os magántőkével lett megalapítva.
Kezdetben tevékenységünk energetikai technológiai és tüzeléstechnikai szerelésre terjedt ki ipari méretekben. Ez a tevékenység időközben kibővült úgy itthon, mint külföldön, szendvicspanel acélvázszerkezetű, konténer és hagyományos épített kazánházak, ipari energetikai fűtési/hűtési rendszerek tervezésével, komplett kivitelezésével, villamostechnológiai és irányítástechnikai rendszerek szerelésével.


Speciális területünk a kezelő nélküli gőz, melegvíz és hőközlőolajos kazántelepek megvalósítása, ipari kemencék, technológiai sorok tervezése kivitelezése (kovácsüzemi melegítő, edző kemencék, üvegolvasztó kemencék, sütőipari kemencék, festő- szárítókamrák stb.).


Megrendelőink igényeinek magas színvonalú megvalósításában tervező kollégáink, szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező kivitelező gárdánk vesz részt.
Szervizünk emellett gáz- és olajégők, kazánok, kazánházi irányítástechnikai műszerek beüzemelésével, szervizelésével, javításával is foglalkozik. Az általunk kivitelezett létesítményekre a garanciális időszakban és azt követően tüzeléstechnikai márkaszervizünk teljes körű karbantartási és javítási szolgáltatást nyújt. A legnevesebb gyártókkal (Buderus, Viessmann, Riello, Baltur, Weisthaupt, Unical, Hoval, GB Ganz, Termomax, Műszer Automatika, stb.) szerviz és vevőszolgálati szerződést kötöttünk.

 

Növekedés és fejlődés

 

2015-ben megvásároltuk a Zalaegerszeg, Körmendi út 45. szám alatti ingatlant, ahol kialakításra kerültek az irodák, raktárak és a szerelőműhelyek. 

 

 

Napjainkig


2005. évben - mint szinte minden hasonló pályát befutott vállalkozás - eljutottunk arra a felismerésre, hogy a megváltozott gazdasági körülmények és a megújulás igénye miatt új szerkezetű cég létrehozása a továbbfejlődés útja, ezért 2006. januárjában megalakult a NEW KONSTRUKTÍV Kft. Az új cég a KONSTRUKTÍV Kft. jogutódjaként, az eddigi sikereket elért szakembergárdával, technikai felszereléssel változatlan tevékenységi körrel áll megrendelői rendelkezésére. Az ország gazdasági struktúrájában bekövetkezett változásokra, igényekre felkészültünk. Nagy kihívásnak tekintjük szakmán belül az EU-s csatlakozásban rejlő lehetőségeket.
A korábbi Magyarországi munkavégzésünk jelentős külföldi munkákkal bővült, dolgoztunk Németországban, Horvátországban, Albániában, Szlovéniában, Oroszországban, Kazahsztánban, Baskíriában, Ukrajnában és a volt Csehszlovákiában...

 

2002. évtől rendelkezünk ISO 9001:2002; MSZ EN 729-2 és 6-7/1977 minősítéssel

 

Társaságunk rendelkezik a fenti tevékenység elvégzéséhez szükséges szakember gárdával, eszközökkel. Az MSZ EN ISO 9001/2009 szerinti, tanúsított minőségügyi rendszert működtet, az engedélyezett tevékenységet az MSZ EN ISO 3834-2/2006 szabványnak megfelelő minőség irányítási követelmények szerint végzi.